Bejelentés


Internetes Munkák otthonról - gyorsan - egyszerűen sok pénzt


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Általános információ

FRISSÍTVE!!!
Sokat ül gép elött? Keressen pénzt az interneten!!! Ezen az honlapon olyan oldalakat gyűjtöttem össze, amelyeken könnyen, gyorsan és egyszerűen tudják kiegészíteni jelenlegi fizetésüket szép összegekkel. Én egyetem mellett foglalkozok vele, és ebből fedezem a kiadásaimat. Érdemes több oldalra is regisztrálni, és aktívan foglalkozni vele. Minnél több időt fordítanak rá, annál nagoyn bevételre tehetnek szert. Valódi munkákról van szó, melyek külföldön már elterjedtek!!! Napi pár perc és és duplázza meg fizetését! Jelenleg 4 oldal közül választhat, ahol elkezdhet dolgozni. Folyamatosan frissítjük az oldalt, így mindig naprakészek az ejánltaink a megbízható oldalakról. A biztosan fizető oldalakknál külön fel van töntetve,h ogy fizet, illetve a kifizetési igazolás is felkerült az oldalamra. Kellemes időtöltést mnidenkinek, remélem Önöknek is hasonló képpen megváltoztatja az életüket!!! Elérhetőség: munkakazinterneten@gmail.com A minimum kifizetésekhez azokat az összegeket írtam amiket ráfizetés nélkül, update nélkül tudnak kivenni. És lássuk a munkákat: 1. Hun Bux Mindenképpen érdemes regisztrálni! MAGYAR OLDAL!
FIZET!
minimum kifizetés: 3$ linkenként: 0.4 cent/link
2. Donkey Mails Mindenképpen érdemes regisztrálni!
FIZET! DonkeyMails.com: No Minimum Payout Naponta kb 2 levél és 60 link! minimum kifizetés: nincs minimum - LibertyReserve 1$ - Paypal és Alertpay levelekért: 0.25 cent/levél linkekért: 0.01 - 0.1 cent/link vagy 0.25-2 pont/link 1000 pont = 50 cent referral: Level 1 - 10%; Level 2 - 5%; Level 3 - 3%; Level 4 - 2%; Level 5 - 1%
3. Neo Bux Mindenképpen érdemes regisztrálni! Egyik legmegbízhatóbb oldal!
FIZET!
minimum kifizetés: 2$ linkenként: 0.1 cent/link
4. Rich PTC Mindenképpen érdemes regisztrálni!
FIZET!
minimum kifizetés: 1000$ linkenként: 1$/linkIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!